Home Genieten & Relaxen Aquanima (Betekom)

Aquanima (Betekom)

Deel deze tip : Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Privé Wellness Aquanima te Betekom biedt je de kans om even te ontsnappen aan het drukke leven. Je kan hier genieten van de weldaden van water en warmte en dit in alle luxe en privacy.

Aquanima biedt tal van faciliteiten, waaronder een hammam stoombad, zwembad (8.5 x 4.5 meter) met jetstream ligbank, hydro massagebad, voetbad met verwarmde zitbank, Finse sauna met kleurentherapie, koude dompelton, relax ruimte met haard, zelfbedieningsbar, doucheruimte met regendouches en ruime omkleedruimte.

Volledige privacy is gegarandeerd, een hapje en drankje kunnen altijd besteld worden via de intercom. Er is tevens een minibar met verschillende dranken. Ook kleinere hapjes kunnen à la minute besteld worden.

In een aparte massageruimte kan je je lichaam volledig ontspannen tijdens één van de massages. Mogelijkheden zijn een volledige lichaamsmassage, hot stone massage, rug- en nekmassage, voetmassage, enz. Als je niet veel tijd hebt, kun je kiezen voor een voet- of nekmassage met een verbazend ontspannend effect voor je hele lichaam. Een heerlijke lichaamsmassage met warme basaltstenen zorgt voor een intens gevoel van welzijn voor lichaam en geest en neemt alle stresspunten in je lichaam weg.

Aquanima biedt diverse arrangementen aan:

  • Champagne Arrangement
  • Finger Food Arrangement
  • Gezond Arrangement
  • Lunch Arrangement
  • Massage Arrangement
  • Ontbijt Arrangement
  • Verjaardag Arrangement voor kinderen tot 12 jaar
  • Vrijgezellen of Verjaardag Arrangement

Meer uitleg over deze arrangementen is te vinden op de website, waar je ook telkens de last-minutes kan raadplegen.

Cadeaubonnen in diverse prijsklassen zijn verkrijgbaar. Je kunt ook opteren voor enkele abonnementsformules. Reservaties gebeuren via de website of via de telefoon.

Privé Wellness Aquanima, Beekstraat 74, 3130 Betekom | Website
Contacteer Privé Wellness Aquanima :

Uw naam (verplicht) :
Uw email (verplicht) :
Uw bericht :

Beveiligingscode : captcha

Daphne is de hippe vogel in ons redactieteam. Met een passie voor moderne media, elektronica, gadgets en communicatie en steeds voorzien van de laatste generatie GSM en smartphone, staat deze zelfbewuste jonge meid stevig in het leven. Haar andere passies: eten en drinken…
Heb je een goede tip rond kwalitatieve vrijetijdsbesteding ?

Reageer op deze tip

Plaats hier je reactie