Home Genieten & Relaxen Antwerpen Aspen: Indoor Skiplezier

Aspen: Indoor Skiplezier

Deel deze tip : Facebooktwitterpinterest

Aspen is een unieke indoor sneeuwbaan van 12.000m² in Wilrijk, en biedt sneeuwsporters een duurzame sportfaciliteit het hele jaar door. Het opzet is heel uitdrukkelijk zoveel mogelijk mensen de kans geven om te proeven van de sneeuwsport.

Aspen is de referentie voor indoor sneeuwsport, door in te zetten op recreatie, educatie en competitie, een uitmuntende service en een unieke beleving voor alle bezoekers.

Zowel beginnende als doorwinterde sneeuwsporters kunnen op Aspen hun hart ophalen, het ganse jaar door en voor het hele gezin. Beginners kunnen opteren voor een dagticket, maar ben je een fervente snowboarder of skiër, kom je regelmatig of wens je wat langer op de sneeuw te vertoeven, dan zijn er drie abonnementsformules aan een voordelige prijs. Voor groepen gelden speciale tarieven.

De ASP ski- en snowboardschool staat al jaren garant voor professionele begeleiding op maat van elke skiër of snowboarder. Jong of oud, ervaren of niet, de getalenteerde monitoren helpen je met veel plezier je eerste sneeuwervaring op te doen of verder je techniek bij te schaven.

In de brasserie kun je terecht voor een hapje en een drankje.

Aspen is alle dagen open van 9u ’s ochtends tot 23u ’s avonds en enkel gesloten op 25/12 en 1/1. 

Meer info op de website van Aspen.

Lisbeth is onze mode- en lifestyle experte en een rasechte koopjesjager en solden specialiste. Als het op shopping aankomt, is Lisbeth dé informatiebron binnen ons team. Deze ietwat extravagante hippe vrijgezel is ongetwijfeld ons meest kritische redactielid.
Heb je een goede tip rond kwalitatieve vrijetijdsbesteding ?

Reageer op deze tip

Plaats hier je reactie