Home Overnachten & Reizen Limburg De Kommel

De Kommel

De Kommel - Logeren bij Belgen in Limburg

Deel deze tip : Facebooktwitterpinterest

De Kommel is het hoogste hotel van Vlaanderen, gelegen op een heuvel in de glooiende Voerstreek. Aan de ene kant wenkt een panorama over het dorp ‘s Gravenvoeren, aan de andere kant zie je bossen, velden en hoogstambomen. In deze prachtige omgeving wacht je een gastvrije ontvangst en een hoogstaande keuken.

Paul Princen, geboren te Sint-Truiden, is opgegroeid in Hasselt en is getrouwd met Wendy van Aalst, geboren in Callou te Peru, maar opgegroeid in de Voerstreek en te Eijsden (NL) sinds ze twee weken oud was. Samen hebben ze een dochtertje Laura. In mei 2000 hebben Paul en Wendy De Kommel gekocht en deze stelselmatig vernieuwd en uitgebreid. Tevens werden het restaurant en alle kamers voorzien van airco. Ook het restaurant werd aangepakt met een nieuw kleurtje, andere tafellakens, inrichting enz.

De chef-kok laat zich inspireren door het ritme van de seizoenen en serveert Frans-Belgische gerechten met een Mediterraanse inslag. De 17 kamers zijn comfortabel met een kingsize TV en airco. Er is ook gratis wifi, een lift en gratis privéparking.

Voeren is een verzamelnaam voor 6 kleine deelgemeenten die samen goed zijn voor een totale oppervlakte van 50 km² en een bevolking van amper 4.350 mensen. Het is het enige stukje Vlaanderen aan de andere kant van de Maas, alsook het hoogste stukje Vlaanderen.

De Voerstreek moet je bezoeken als één groot openluchtmuseum, dat je bij voorkeur te voet of met de fiets doorkruist. Romantische dorpskommen, majestueuze hoeves, typische vakwerkhuizen, fraaie kastelen en een paternoster van kapelletjes en veldkruisen vind je er nog in een bekoorlijke harmonie met het sterk glooiende heuvelland met pittige riviertjes en beken. Hoogstambomen, meidoornhagen, loofbossen, dichtbegroeide graften en uitgestrekte weilanden zorgen ervoor dat de streek in elk seizoen een onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefent op de bezoeker.

Wens je te shoppen of cultuur op te snuiven dan liggen Maastricht, Tongeren, Luik of Aken binnen een straal van 25 km.

Meer info op de website van De Kommel.

De Kommel | Kommel 1 | 3798 ’s Gravenvoeren | Website
Contacteer De Kommel

Uw naam (verplicht) :
Uw email (verplicht) :
Uw bericht :

Beveiligingscode : captcha
Daphne is de hippe vogel in ons redactieteam. Met een passie voor moderne media, elektronica, gadgets en communicatie en steeds voorzien van de laatste generatie GSM en smartphone, staat deze zelfbewuste jonge meid stevig in het leven. Haar andere passies: eten en drinken…
Heb je een goede tip rond kwalitatieve vrijetijdsbesteding ?

Reageer op deze tip

Plaats hier je reactie