Home Overnachten & Reizen Limburg De Witte Merel (Paal)

De Witte Merel (Paal)

De Witte Merel

Deel deze tip : Facebooktwitterpinterest

De Witte Merel DELUXE is een ideale plek om helemaal tot rust te komen samen met je partner of familie. Gastvrouw Constance zorgt ervoor dat alle stress wegvalt van zodra je binnenkomt in één van de drie luxe suites, een glamping tipi of een sphair (luchtbel). Ze zijn allemaal met de grootste zorg ingericht zodat iedere gast zich thuis voelt. Gasten kunnen bovendien genieten van de prachtige tuin met zwembad of van de wellness faciliteiten (barrelsauna en jacuzzitipi).

De luxesuite Montreal bevindt zich op het gelijkvloers. Het betreft een ruime suite met een mondaine sfeer, die ook bij regenweer garant staat voor een aangenaam verblijf. De suite beschikt over een 2-persoonsbad in de kamer en een aangepaste douche voor rolstoelgebruikers.

Luxesuites Malibu en Memphis bevinden zich op de eerste verdieping en hebben een privé terras. Suite Malibu beschikt over een bad in de kamer en een aparte badkamer met regendouche. De grijze en blauwe tinten zorgen er voor een rustige retro sfeer. Suite Memphis beschikt over  een open badkamer met een dubbel bad en een regendouche. De zwart-wit tinten, gecombineerd met bruin zorgen voor een design-look maar tevens voor een gezellige sfeer.

Wie het iets avontuurlijker wil, kan terecht in één van de glamping tipi’s. Een originele overnachting in een tipi die ingericht is als een klein hotelkamertje, gezellig en knus alleen voor jullie 2. Geen TV of facebook, just the 2 of you… Word hier wakker met het geluid van de vogels en geniet van het ritme van de natuur. Toilet en badkamer kan je gebruiken in de B&B zelf.

Voor de natuurlijke zielen tenslotte is er de sphair. Samen met je geliefde slapen onder de sterrenhemel… romantischer kan echt niet! De Sphair is een luchtbel ingericht met een bed, een gezellig sfeerhaardje en zachte plaids. Alleen jullie 2 samen kijken naar de sterren of de wolken.  De sphair staat discreet opgesteld zodat je toch de nodige privacy hebt. Toilet en badkamer kan je gebruiken in de B&B zelf.

Hier kun je ook genieten van de prachtige wellness faciliteiten. De barrelsauna wordt warm gestookt met een houtkachel en geeft een compleet andere saunabeleving. Je ziet, ruikt en voelt de warmte van de vlammen. Ook de moeite waard is de jacuzzi tipi. Deze loungetent met jacuzzi staat achteraan in de tuin, volledig privé.

De Witte Merel DELUXE is ook bekend omwille van zijn arrangementen, waaronder het Do Not Disturb arrangement (waar eigenares Constance de bedenkster van is, en dat nu in diverse hotels en B&B’s wordt aangeboden) of het Glamping Wellness arrangement. Meer info over de arrangementen vind je op de website van De Witte Merel DELUXE.

Het gastenverblijf grenst en kijkt uit op het recreatiedomein De Paalse Plas en het Millennium golfterrein. Wens je als eerste kennismaking te proeven van een golfsnoeperij of ben je een ervaren golfspeler? Je kan gaan voor de 9- of 18 holes, een prachtig golfterrein ligt uitgestrekt op je te wachten. Daarnaast ligt De Witte Merel DELUXE vlakbij een fietsknooppunt. Vanuit het fietscafé kan je dan ook verschillende fietstochten plannen (o.a. de Pietermennekensroute, Drieprovincieënpad, …). Sportieve gasten kunnen zeilen of surfen, joggen of skaten. Maar ook een rustige wandeling rond de plas behoort tot de mogelijkheden. Vanaf het terras van je gastensuite kan je zelfs watervogels observeren. Je verrekijker staat klaar!

De Witte Merel Deluxe | Tessenderlosesteenweg 224 | 3583 Paal (Beringen) | Website
Contacteer De Witte Merel

Uw naam (verplicht) :
Uw email (verplicht) :
Uw bericht :

Beveiligingscode : captcha
Alexandra is ons jongste redactielid. Deze nog maar pas afgestudeerde hippe vrijgezel houdt van reizen, liefst naar exotische bestemmingen, en grijpt elke kans om de wereld te verkennen. Verder heeft Alexandra nog drie grote passies: showbizz, wellness en lekker eten (in deze of een andere volgorde).
Heb je een goede tip rond kwalitatieve vrijetijdsbesteding ?

Reageer op deze tip

Plaats hier je reactie