Home Concerten & Events Disney in Concert

Disney in Concert

Disney in Concert

Deel deze tip : Facebooktwitterpinterest

Je favoriete Disneyfilms begeleid door 80 musici en 4 topsolisten. Disney in Concert wordt het meest magische concert van dit eindejaar – haast je voor de laatste tickets op 27 december 2017.

Deborah De Ridder, Elke Buyle, Gene Thomas en dé lieveling van Steracteur Sterartiest Giovanni Kemper, geven het allerbeste van zichzelf op 27 december in Paleis 12 van de Heizel. Om met de hele familie te kunnen genieten, start het concert om 15 uur. En om ook de net iets oudere fans een plezier te doen, is er hier en daar een Engelstalige versie in het programma geslopen.

Het is de allereerste keer dat dit concert wordt opgevoerd in België en Brussel komt daarmee in de lijst van andere steden zoals San Francisco, Melbourne, Dublin en Seattle.

De magie komt tot leven door de unieke combinatie van de onvergetelijke muziek en de legendarische beelden uit de bekendste Disneyfilms. De vier solisten worden begeleid door het symfonische orkest European Philharmonia onder leiding van Walter Proost dat voor de gelegenheid wordt uitgebreid tot maar liefst 80 muzikanten. Disney in Concert is een complete nieuwe manier om de muziek van Disney nog intenser te beleven.

Er is aan elke generatie Disneyfans gedacht bij de samenstelling van dit concert. Het programma brengt symfonische suites en iconische songs uit onder meer Frozen, Beauty and the Beast, The Little Mermaid, Mary Poppins, Aladdin, The Lion King en nog veel meer. Het is een ware ontdekkingsreis langs vele van de verhalen en personages van Walt Disney aan de hand van onvergetelijke melodieën.

Dit concert gaat door op 27 december om 15:00. Tickets verkrijgbaar via TicketMaster en bij Fnac. Tickets van € 36 tot € 66.

Alexandra is ons jongste redactielid. Deze nog maar pas afgestudeerde hippe vrijgezel houdt van reizen, liefst naar exotische bestemmingen, en grijpt elke kans om de wereld te verkennen. Verder heeft Alexandra nog drie grote passies: showbizz, wellness en lekker eten (in deze of een andere volgorde).
Heb je een goede tip rond kwalitatieve vrijetijdsbesteding ?

Reageer op deze tip

Plaats hier je reactie