Home Eten & Drinken ’t Goedhof (Maaseik)

’t Goedhof (Maaseik)

Deel deze tip : Facebooktwitterpinterest

De 4-sterren Bed & Breakfast & Brasserie ’t Goedhof wordt uitgebaat door Toon & Annick Nelissen – Vermeire. ’t Goedhof ligt in Heppeneert, onderdeel van de Limburgse stad Maaseik. De naam werd vroeger aan het gebouw toegekend toen het dienst deed als appelboerderij. Het gebouw bleef daarna altijd in familiebezit maar begon in de loop der tijd tekenen van verval te vertonen. Toon en Annick besloten het echter niet zover te laten komen en zochten een nieuwe bestemming voor het oorspronkelijke fruitbedrijf. Met Toons voorliefde voor de prachtige omgeving en Annick haar passie voor de keuken, werd de combinatie al snel gevonden. Het resultaat mag er zijn: een plaats waar Toon en Annick hun bezoekers laten meegenieten van de natuur en waar iedereeen welkom is voor een hapje en een drankje.

De 5 kamers van de B&B zijn ingericht met een eigen ‘smaak’. Elke kamer heeft een naam van een bekende, of ietwat minder bekende appelsoort. De kamers bevinden zich allemaal op de benedenverdieping en zijn voorzien van een eigen badkamer, minibar, tv, draadloos internet, kast, een comfortabele zetel en een gezellig tuintje met een privéterras dat naar het zuiden gericht is, zodat je in de zomer altijd van de heerlijke zon zal kunnen genieten.

In de Brasserie kun je terecht voor een heerlijk kopje koffie met echte Limburgse appeltaart of genieten van een donkere of blonde Leffe. Ook kun je hier terecht voor gerechten uit de kleine kaart. Naast vleesgerechten, salades, lasagnes, spaghetti’s, croques, wafels en pannekoeken zijn er ook dagelijks ‘soupes du jour’ en een aantal heerlijke suggesties van de chef-kok.

B&B / Brasserie ’t Goedhof, Heppeneert 29, 3680 Maaseik | +32 (0)89 56 42 66 | Website

Uw naam (verplicht) :
Uw email (verplicht) :
Uw bericht :

Beveiligingscode : captcha
Joke is het prototype van de jeugdige vrijgezel: steeds iets om handen, uiterst sportief, actief in diverse verenigingen, vertrouwd met alle werelddelen, en een experte op het vlak van social media. Haar sportieve levensstijl compenseert ze met een (on)gezonde interesse voor fastfood.
Heb je een goede tip rond kwalitatieve vrijetijdsbesteding ?

Reageer op deze tip

Plaats hier je reactie