Home Genieten & Relaxen Instituut & Sauna Vitala (Heverlee)

Instituut & Sauna Vitala (Heverlee)

Sauna Vitala Heverlee

Deel deze tip : Facebooktwitterpinterest

Instituut & Sauna Vitala te Heverlee biedt een totaalconcept op het vlak van persoonlijke verzorging.

Schoonheidssalon, privésauna en een kapsalon… De ideale combinatie voor een druk bezette man/vrouw. Een paar uurtjes lekker relaxen met tapa’s en een flesje cava gevolgd door een duomassage of een schoonheidsbehandeling. En als kers op de taart een hair-styling in het kapsalon!

Vitala is tevens een toonaangevend schoonheidssalon, gespecialiseerd in niet-ingrijpende/minder ingrijpende schoonheidsbehandelingen zoals Lipotouch (‘liposuctie zonder chirurgie’), permanente ontharing, met de laser, anti-aging (Semper-beauty), Endermologie (anti cellulite), lipomassage, endermolift, Microdermabrasie (Dermo-peel), led/lichttherapie (Red&Blue), regen tripolar, Universal Contour Wrap … kortom het body centrum en het beauty centrum voor u!

Vitala Hairfashion werkt met Davines professionele haarverzorgingsproducten die je een hoge cosmetische en eigentijdse aanpak bieden. Vitala Hairfashion staat daar als eco-kapsalon helemaal achter en werkt daar graag aan mee.

Geen tijd gehad om een afspraak te maken of heb je onverwacht een vrij moment, dan kan je bij Vitala altijd binnen springen. Onze instant spa concept met permanentie tot 22 uur is er speciaal voor jou.

Meer info op de website van Instituut & Sauna Vitala. Je vindt er ook tal van arrangementen, nieuwtjes en een uitgebreide FAQ. Onderstaande fotogalerij geeft alvast een goede indruk van de mogelijkheden.

Instituut & Sauna Vitala | Tiensesteenweg 104 | 3001 Heverlee | Website
Contacteer Instituut & Sauna Vitala

Uw naam (verplicht) :
Uw email (verplicht) :
Uw bericht :

Beveiligingscode : captcha
Daphne is de hippe vogel in ons redactieteam. Met een passie voor moderne media, elektronica, gadgets en communicatie en steeds voorzien van de laatste generatie GSM en smartphone, staat deze zelfbewuste jonge meid stevig in het leven. Haar andere passies: eten en drinken…
Heb je een goede tip rond kwalitatieve vrijetijdsbesteding ?

Reageer op deze tip

Plaats hier je reactie