Home Concerten & Events Night of the Proms 2017: Dames op Kop !

Night of the Proms 2017: Dames op Kop !

Deel deze tip : Facebooktwitterpinterest

November is traditioneel Night of the Proms maand, en de editie 2017 staat stilaan voor de deur. Wie één van de vier shows wil bijwonen, wacht best niet te lang met het kopen van tickets, want de voorverkoop loopt – naar goede gewoonte – stevig. Een blik op de line-up leert ons dat de dames dit jaar aan de macht zijn.

De Britse soulzangeres Joss Stone, ex-Spice Girl Melanie C en onze landgenotes Blanche en Isabelle A zorgen voor een stevige portie ‘woman power’. Zij spelen hun grootste hits, begeleid door het Antwerp Philharmonic Orchestra.

Ook School Is Cool-zanger Johannes Genard (solo), de getalenteerde pianiste Emily Bear en Thomas Vanderveken tekenen present. Voor het derde jaar op rij zijn de Braziliaanse Alexandra Arrieche en televisiefenomeen Kobe Ilsen respectievelijk dirigente en gastheer van dienst.

De vaste waarden John Miles, backing vocals The Pretty Vanillas, het koor Fine Fleur en de NOTP Backbone geven zoals vanouds het beste van zichzelf.

De Night of the Proms sleutelt niet aan zijn succesformule, namelijk een versmelting van klassieke en hedendaagse muziek. Never change a winning team, want het publiek weet de formule nog steeds te smaken. De vaste waarden zoals het koor, orkest en de band zullen niet alleen op het podium aanwezig zijn maar worden tijdens deze editie ook meer naar het publiek gebracht.

Voor de eerste keer in het bestaan van Night of the Proms gaat de Belgische concertreeks van start in Hasselt. Op 22 november 2017 kan je de première meemaken in de Ethias Arena, nadien volgen de Antwerpse shows op 23, 24 en 25 november in het Sportpaleis.

Een avondje plezier is naar goede gewoonte gegarandeerd. Wie de kans ziet om er dit jaar bij te zijn: vooral niet aarzelen!

 
Tickets zijn verkrijgbaar via www.teleticketservice.com of telefonisch via 070 345 345 (max. € 0,30/min.). Groepstarieven en groepsboekingen (+20 personen) via groepen@sportpaleisgroep.be.

Praktisch: Night of the Proms 2017, in de Ethias Arena te Hasselt op 22 november om 20.30 uur, in het Sportpaleis te Antwerpen op 23, 24 en 25 november om 20.30 uur. Kaarten van 26 tot 52 euro.

Alexandra is ons jongste redactielid. Deze nog maar pas afgestudeerde hippe vrijgezel houdt van reizen, liefst naar exotische bestemmingen, en grijpt elke kans om de wereld te verkennen. Verder heeft Alexandra nog drie grote passies: showbizz, wellness en lekker eten (in deze of een andere volgorde).
Heb je een goede tip rond kwalitatieve vrijetijdsbesteding ?

Reageer op deze tip

Plaats hier je reactie