Home Genieten & Relaxen Antwerpen Privésauna Amina (Geel)

Privésauna Amina (Geel)

Deel deze tip : Facebooktwitterpinterest

Privésauna Amina is een privésauna in Geel. Je kan deze sauna als koppel bezoeken maar ook met vrienden tot maximum 6 personen. De sauna is gemakkelijk bereikbaar gelegen aan de E313, afrit Geel Oost.

De Finse sauna heeft kleurtherapie die je naar eigen wens kan instellen. Daarnaast is de stoomcabine een klassieker die ervoor zorgt dat de poriën van de huid worden geopend. Ook voor de luchtwegen is deze zeer bevorderlijk door toevoeging van de eucalyptus.

Uiterst heilzaam is de infraroodcabine. Goed tegen gewrichtspijnen, artrose en spierpijnen. De warmte voelt anders aan dan de Finse sauna doordat de warmte veel dieper in het lichaam straalt.

De spa/jacuzzi is een whirlpool met pulserende massagestralen. Nog een grote troef van Sauna Amina is het verwarmd buitenzwembad.

Ter plaatse kun je een ontbijt of diverse snacks nuttigen.

Privésauna Amina, Winkelomseheide 31, 2440 Geel | Website
Contacteer Privésauna Amina:

Uw naam (verplicht) :
Uw email (verplicht) :
Uw bericht :

Beveiligingscode : captcha

 

Lisbeth is onze mode- en lifestyle experte en een rasechte koopjesjager en solden specialiste. Als het op shopping aankomt, is Lisbeth dé informatiebron binnen ons team. Deze ietwat extravagante hippe vrijgezel is ongetwijfeld ons meest kritische redactielid.
Heb je een goede tip rond kwalitatieve vrijetijdsbesteding ?

Reageer op deze tip

Plaats hier je reactie