Home Genieten & Relaxen Wellness Azuur (Gent)

Wellness Azuur (Gent)

Deel deze tip : Facebooktwittergoogle_pluspinterest

Privé Wellness Azuur (Gent) biedt complete ontspanning van lichaam en geest onder één dak. In hetzelfde gebouw vind je niet alleen een wellnesscentrum, maar ook een diëtistenpraktijk, een massagepraktijk en een multidisciplinair team dat werkt rond gezondheid.

De wellness is in de week geopend van 9 uur tot 21 uur (op vraag ook langer) en in het weekend van 10 uur tot 21 uur (start laatste sessie) en beschikt over de volgende faciliteiten :

  • Whirlpool
  • Finse sauna
  • Infraroodcabine
  • Wellness lounge
  • Inloopdouche
  • Kleedkamer

Handdoek, haardroger, shampoo, douchegel, bodylotion, scrubzout, een stuk fruit, een flesje water en een selectie van etherische oliën zijn standaard aanwezig bij elke sessie.

Maar uiteraard kun je ook kiezen voor een arrangement, zoals een bloemenarrangement, een kookarrangement of een arrangement met massage. Vooral dit laatste arrangement is een echte aanrader, vermits in het gebouw ook de massagepraktijk Zorg.en.los is gevestigd. Je kan je verblijf in de wellness dus nog aangenamer maken door er een deugdzame ontspanningsmassage aan te koppelen. Annelies Penninck is een erkend massagetherapeute die zich continu bijschoolt in allerlei massagetechnieken en bij elke sessie het beste van zichzelf geeft.

Wil je meteen ook nog wat bijkomend dieetadvies, dan staat een team bestaand uit Lotte De Clercq, Jessie Callewaert en Hanne Van Nuffel helemaal voor je klaar.

Op de website van Wellness Azuur vind je de tarieven, last-minute beschikbaarheden en meer informatie over de cadeaubons.

Wellness Azuur, Frans Van Ryhovelaan 204, 9000 Gent | Website
Contacteer Wellness Azuur :

Uw naam (verplicht) :
Uw email (verplicht) :
Uw bericht :

Beveiligingscode : captcha
Joke is het prototype van de jeugdige vrijgezel: steeds iets om handen, uiterst sportief, actief in diverse verenigingen, vertrouwd met alle werelddelen, en een experte op het vlak van social media. Haar sportieve levensstijl compenseert ze met een (on)gezonde interesse voor fastfood.
Heb je een goede tip rond kwalitatieve vrijetijdsbesteding ?

Reageer op deze tip

Plaats hier je reactie